Η Εταιρία

 

Web Development & Design

Σχεδιασμός και ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων.

 
 
 

E- Commerce Solutions (e-shop).

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος.

 
 
 

Web Media Solutions

Ανάπτυξη πλατφόρμας προβολής media.

 
 
 

Web Hosting & Domains

Φιλοξενία ιστοσελίδων και κατοχύρωση domain.

 
 

"Δεν δημιουργούμε απλώς web sites. Βελτιώνουμε την επιχείρησή σας."

Ποιοί Είμαστε;

Η 3Works ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών.

Από το 2003 μέχρι και σήμερα έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη σειρά έργων για δημόσιους - ιδιωτικούς φορείς, ιδιωτικές επιχειρήσεις, αθλητικές ομοσπονδίες κ.α.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας στηρίζεται στη δημιουργία πρωτοποριακών ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών, συνδυάζοντας πολύπλοκες οπτικοακουστικές πλατφόρμες και χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία Marketing του διαδικτύου.

Γιατί Εμάς;

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κατασκευή ιστοσελίδων, web media εφαρμογών και ηλεκτρονικών καταστημάτων, προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες.

Παρέχουμε αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων και αναλαμβάνουμε την προώθησή τους στις μηχανές αναζήτησης, με υπηρεσίες search engine optimization (SEO), διαφημιστικές καμπάνιες google adwords και σύγχρονο internet marketing.

Πως Αναπτύσσουμε;

Η εταιρία μας για να υλοποιήσει ένα έργο, συνδυάζει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε συνδυασμό με πρωτοποριακό και υψηλής αισθητικής σχεδιασμό.

Προσφέρουμε έτσι μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων που θέλουν να αξιοποιήσουν τα οφέλη του διαδικτύου και της online διαφήμισης, μετατρέποντάς τα σε ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά τους εργαλεία.